696
20:45 8.092016

Митниця в Закарпатті, що змінилось через 71 рік

Історія 4450

Історія митниці на Закарпатті починається з 8 вересня 1945 року. На залізничній станції Чоп слідкували за збереженням вантажів, вели їх суворий облік та стежили за дотриманням законності вивезення товарів 7 працівників.

csap

Звичайно, через якийсь час, потужності митниці почали розширюватись: у листопаді 1945 року відкрились митні пости «Мукачево» та «Страж», а на початку 1946 року – «Тересва» та «Чорний Ардов». Таким чином, у січні 1946 року у підпорядкуванні Чопської митниці вже знаходилися 4 митні пости, а в штаті працювали 22 працівники.

Сьогодні, 8 вересня 2016 року, в області стежить за економічною безпекою нашої держави та дотриманням митного законодавства Закарпатська митниця ДФС. У зоні відомства функціонує 11 митних постів, а у штаті працюють більше 900 фахівців.

Протягом місяця діяльності в 1945 році працівники Чопської митниці оформили 80 ешелонів й пропустили через кордон 22 тис. тонн імпортних вантажів. Сьогодні Закарпатська митниця ДФС в середньому протягом місяця здійснює митне оформлення 925 тис. громадян, 380 тис. транспортних засобів та понад 1,9 млн тис. тонн вантажів

– Шановні ветерани митної справи та діючі працівники, з нагоди 71 річниці створення митниці в Закарпатській області вітаю вас усіх з цим святом та бажаю вам міцного здоров’я, родинного благополуччя, оптимізму, професійних успіхів та подальшої плідної діяльності на благо країни, – з такими словами до митників звертається Володимир Колесніков, начальник Закарпатської митниці ДФС.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах